Matematik

Hyppighed, frekvens og summeret frekvens HJÆLP:S

04. oktober 2010 af Aleynaa

Hejsa jeg ved ik hvordan man finder frekvens sådan ser det ud, hjælp mig.. :S

Hyppighed -  2         10            5          5        1       1              Ialt: 24

Frekvens ????

Summeret frekvens ???

Jeg kan ikke finde ud af det?:S


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2010 af smilme (Slettet)

Frekvens finder du ved at dividere hyppigheden med det du har i alt og hvis du vil have det i procent ganger du det med 100, altså for eksemple hvis du skal finde frekvensen for 2:

2: 24 * 100 = 8,3 %

håber det har hjulpet lidt.


Svar #2
04. oktober 2010 af Aleynaa

Jo du forstår jeg godt!!:) takkk...     Men hvad med summeret frekvens? Hvordan finder jeg den


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. oktober 2010 af smilme (Slettet)

det kan du ikke før du har beregnet frekvensen for alle hyppighederne ud.


Svar #4
04. oktober 2010 af Aleynaa

Det har jeg gjort nu og nu er det summeret frekvens :S


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. oktober 2010 af kieslich (Slettet)

                            2       10          5          5         1         1

frekvens            8.3      41.5      20.8     20.8    4.2        4.2

kumuleret fre.     8.3      49.8     70.6       91.4    95.6    100

kumuleret = summeret      man lægger dem sammen   


Brugbart svar (0)

Svar #6
19. juni 2014 af Emma2510 (Slettet)

Hej
Jeg sidder og laver matematik og kan ikke finde ud af, at finde frekvens?
Kam du hjælpe????

Brugbart svar (0)

Svar #7
19. juni 2014 af mathon


frekvens  2/24 = 8,33%  10/24 = 41,67%     5/24 = 39,67%    5/24= 39,67%    1/24 = 4,167%    1/24 = 4,167%


Skriv et svar til: Hyppighed, frekvens og summeret frekvens HJÆLP:S

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.