Matematik

ligninger!!!!

06. oktober 2010 af laylla (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvordan løser man såden ligninger

4(x-3)=x-4

4-(x+2)=3x+5


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. oktober 2010 af mathon

...brug din viden om parentesregler...


Brugbart svar (1)

Svar #2
06. oktober 2010 af mathon

                                           4(x-3) = x-4

                                           (4x-12) = x-4

                                            4x-12 = x-4 .......................

..................................................................................................

                                            4-(x+2) = 3x+5

                                             4-x-2 = 3x+5 .........................


Skriv et svar til: ligninger!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.