Matematik

reducering..

06. oktober 2010 af Troldetøsen (Slettet) - Niveau: 9. klasse

 Nogle der kan reducere denne opgave for mig??

7x+(4y-2)3x-2x(5y+2)-2x


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2010 af Isomorphician

Du kan jo selv starte med at give dit eget bud.

Start med at gange ind i parenteserne.


Svar #2
06. oktober 2010 af Troldetøsen (Slettet)

 det er en veninde jeg skal finde ud af det for.. jeg kan dælme ikke huske hvordan man reducerer det er for mange år siden jeg har gået i skole til det :-))


Brugbart svar (1)

Svar #3
06. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

#2

Jamen, så må du jo få veninden til at give sit bud her.


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. oktober 2010 af Martinen (Slettet)

 7x+(4y-2)*3x-2x*(5y+2)-2x = 7x+12xy-6x-10xy-4x = -3x + 2xy


Svar #5
06. oktober 2010 af Troldetøsen (Slettet)

 øbo2117 jeg takker :-)


Brugbart svar (0)

Svar #6
06. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

#5

Tak nu ikke for hurtigt, for svaret i #4 er ikke rigtigt:

7x+(4y-2)3x-2x(5y+2)-2x = 7x +12xy -6x -10xy -4x -2x = 2xy +7x -12x = 2xy -5x


Svar #7
06. oktober 2010 af Troldetøsen (Slettet)

oki så prøver jeg da dit istedet og takker dig :-))


Brugbart svar (0)

Svar #8
06. oktober 2010 af Martinen (Slettet)

 oh, han har ret. overså de sidste -2x


Svar #9
06. oktober 2010 af Troldetøsen (Slettet)

 helt iorden øbo2117 :-))


Brugbart svar (0)

Svar #10
14. oktober 2010 af lotte10 (Slettet)

kan du hjælpe i engelsk


Skriv et svar til: reducering..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.