Matematik

ligning

07. oktober 2010 af lahme (Slettet)

hej.

der er en liging som skal løses, men jeg ved ikke hvordan man løser den.

her kommer ligningen: y = 5x -1 og y = -5x +1

på forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2010 af kieslich (Slettet)

Mener du hvordan man finder skæringspunktet mellem de to linier ??

sæt y = y  dvs     5x - 1  = -5x + 1   løs denne ligning og find x


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.