Matematik

Hjælp til y´

08. oktober 2010 af jghkilæ (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan differentierer jeg denne: y=Ae^-2t+Bte^-2t
Kan ikke finde ud af og differentiere bogstaver
:)


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

"Bogstaverne" A og B er konstanter. Benyt, at

(a·ekt)' = a·kekt ,

og reglen for differentiation af et produkt (f(t)·g(t))' = f'(t)·g(t) + f(t)·g'(t) .


Skriv et svar til: Hjælp til y´

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.