Matematik

Kvadratrod

09. oktober 2010 af diiidaaa (Slettet)

Hvad er forskellen på om det står et tal opløftet inden kvadratroden eller efter kvadratroden, hvis i forstår..


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2010 af mormordk (Slettet)

Hvis jeg forstår dig rigtigt så er det om der er forskel på disse to:

3kva (144)

kva(144)3

eller hva?


Svar #2
09. oktober 2010 af diiidaaa (Slettet)

ja, netop :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

#2

3√(144) = (144)1/3 = (122)1/3 = 122/3 = 5,241, mens

√(1443) = 1443/2 = 123 = 1728


Skriv et svar til: Kvadratrod

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.