Tysk

TYSK STIL KARAKTERER?

10. oktober 2010 af BLABLABLABLABLAB (Slettet)

Hej folkens:-)

Jeg ha rskrevet en tysk stil, og vil meget gerne vide hvad i tror jeg får af karaktere.

Her er min stil

VERKEHR IN DER AUTOBAHN

Wenn man Ferien hat möchte man verreisen. In den Süden, wo es warm und sonnig ist. So in meine Sommerferien war ich mit Familie in der Türkei. Zuerst waren wir in unserer Heimatstadt Sivas, wo wir genossen wir mit unserer Familie sein. Dann fuhren wir nach Didim, wo wir ein Sommerhaus hatten, aber wir mussten zu der Stadt fahren. Meine Vater hatte ein Auto gemietet, weil wir zur Türkei geflogen waren, und nicht gefahren. Der Verkehr in der Türkei ist richtig schlecht, weil der Autofahrer hupen immer, und dort ist immer Verkehr. Es gibt viele schreckliche Unfälle, in denen viele Menschen sterben. Hier ist ein Stück von meinem Tagebuch, in dem ich über den Weg nach Didim schrieb:
Liebes Tagebuch 25 Juli 2010
Jetzt sitze ich im das Auto, und fahre in Richtung Didim. Der ist viel Verkehr, welche ist mühsam. Ich glaube, dass es ist ein Unfall geschehen, wenn man Krankenwagen sehen an der Autobahn. Es geschieht sehr oft, wie der Autofahrer keine Gurt an habt, und einige Polizisten ist gleichgültig. Es ist richtig warm, die Sonne scheint auf mein Gesicht. Ich lese in mein Magazin, denen ich hatte gekauft in Deutschland. Ich fragte meine Eltern, wie weit es noch, sie antwortete, dass es Achtzig km. Ich konnte höre Leute anfangen zu hupen, wenn es noch Ich konnte höre Leute anfangen zu hupen, da was immer noch Verkehr. Gab es viele Lastwagen an der Autobahn.
Grüße Sureyya
Ich wachte durch meine Schwester sagte mir, dass wir mussten Didim kommen. Dass ich froh zu hören. Da wir mit unserem Gepäck hatte, gingen wir zum Essen. Es hatte die Fahrt Mist jemals, ich war richtig müde. Nach wir gegessen hatten gingen wir nach Hause und schlief.
Am nächsten Tag gingen wir zu einem shoppingcenter, ich gekauft ein Geschenk zu mein best Freundin. Das was ein richtig gut Ferien.
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. oktober 2010 af mathise (Slettet)

Der er lige en del ord som du skal have byttet rundt og rette en del endelser på f.eks

Ich konnte höre Leute  =
Ich konnte  Leute hören

ich gekauft ein Geschenk zu mein best Freundin =

Ich habe ein Geschenk für mein besten Freundin gekauft (når du skal sætte ge foran et udsagnsord så skal det ord altid stå bagerst i sætningen ) 

 I slutningen er der mange ord som du har brugt som er forkerte desværre f.eks

Ich wachte durch meine Schwester sagte mir = jeg stod op igennem min søster fortalte mig (og det er nok ikke igennem men fordi =  weil du vil have fat på)

jeg er ikke så sikker angående karakter men jeg er en elev som altid har fået 12 i tysk og vil ihvertfald mene at det ville være super uretfærdigt hvis du fik 4 for det du har her. 12 får du nok ikke da der er en del fejl i stilen som du også ser, men jeg mener 7 eller 10 ville ikke være så galt igen . hvis du lader den blive som den er er vi nok i retningen af 7 men hvis du retter det jeg skrev til dig og finder et par småfejl mere skulle de nok igive 10 hvs de er flinke . ps. du har jo også skrevet alt det som man skal ave med så det virker jo fint..

hvis du får tid en dag så skriv endelig hvad du har fået så jeg kan se hvor godt jeg ramte

håber jeg var til hjælp


Svar #2
11. oktober 2010 af BLABLABLABLABLAB (Slettet)

oki tak, men hvordan omformulere man så denne sætning?

wo wir genossen wir mit unserer Familie sein


Svar #3
11. oktober 2010 af BLABLABLABLABLAB (Slettet)

wenn man Krankenwagen an der Autobahn sehen - er denne her sætning rigtigt?

Es geschieht sehr oft


Brugbart svar (2)

Svar #4
12. oktober 2010 af mathise (Slettet)

hej jeg læser i andre forums at du har afleveret stilen kan det passe ? for så behøver du vidst ikke rettelser længere ?

ps. når du vil have jeg skal rette en sætning til dig kan du så både skrive den på dansk og tysk så jeg helt forstår hvad det er du vil have til at stå ?

jeg tror det du vil have er

Es passiert sehr oft

wenn man ein Krankenwagen an der Autobahn sehen ?? hvad vil du skrive her


Svar #5
13. oktober 2010 af BLABLABLABLABLAB (Slettet)

Ja, har afleveret den. Lad os se hvad jeg får. TAK for hjælpen:-)


Skriv et svar til: TYSK STIL KARAKTERER?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.