Matematik

flyt en rod

10. oktober 2010 af Nugga-t (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg har ligningen 2x-√[-2+10] + 2 = 0

Må jeg gerne lave den om så den hedder  2x+2 = √[-2+10]                         ???
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

Ja, du lægger √(-2+10) = 2√2 til på hver side.


Svar #2
10. oktober 2010 af Nugga-t (Slettet)

 okay tak


Skriv et svar til: flyt en rod

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.