Matematik

nogen der kan hjælpe her..

12. oktober 2010 af holgersvenske (Slettet) - Niveau: B-niveau

4 katte og 3 killinger vejer tilsammen 44 kg ,mens 3 katte og to killinger vejer 32 kg.idet alle katte vejer det samme,og alle killinger vejer det samme,skal man bestemme vægten af en kat og en killing.


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. oktober 2010 af PeterValberg

To ligninger med to ubekendte...

katte = x
killinger = y

4x + 3y = 44
3x + 2y = 32

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. oktober 2010 af mette48 (Slettet)

4 ka +3 ki=44

3 ka + 2 ki =32

det ligner 2 ligninger med 2 ubekendte ka og ki ser det bedre ud med x og y?

1) 4x+3y=44

2) 3x+2y=32

1) ganges med 3 og 2) ganges med 4 hvorefter de to ligninger trækkes fra hinanden


Svar #3
12. oktober 2010 af holgersvenske (Slettet)

tak for hjælp


Skriv et svar til: nogen der kan hjælpe her..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.