Andre fag

Gode råd om geografi

14. juni 2003 af SP anonym (Slettet)
Hejsa

Hvis der er nogen, som har været oppe i geografi og har nogle gode råd til hvad man kan gøre/ikke skal gøre, så vil jeg meget gerne have dem, da jeg selv skal op d. 18!

Mvh.
Anne Marie

Svar #1
15. juni 2003 af SP anonym (Slettet)

Hejsa. Jeg var oppe i geografi i onsdags og fik et såkaldt stort 11-tal. Et par gode råd er er at forberede sig rigtig godt hjemmefra. Gerne søge lidt på nettet og finde information ud over pensum. En anden god idé er at eventuelt tegne inde ved selve eksaminationen. Jeg tegnede jordkloden og det globale vindsystem og det var de meget imponerede over. Desuden er det god idé ikke at tale for hurtigt da dette kan virke som et usikkerhedstegn. Men geografi er ikke så svært endda og hvis man får forberedt sig godt, og forstår det der står, så vil det også gå godt. Jeg sagde endda flere forkerte ting ved eksaminatioen men fik alligevel 11. Så de stiller ikke så store krav igen.
Men held og lykke,
Forza Lazio!!!

Svar #2
15. juni 2003 af SP anonym (Slettet)

Jeg fik et 10tal, kan jeg så lige oplyse, og det eneste jeg har at tilføje til det med at læse en mases og finde lidt ud over pensum, er at gå i detaljer. Får du en graf, så lad være med bare lige at sige hvad man kan se på den, men sæt det i sammenhæng med emnet og forklar hvorfor den ser sådan og sådan ud.

-Slacz-

Brugbart svar (0)

Svar #3
15. juni 2003 af 1. Charlotte (Slettet)

Jeg har lige været oppe og fik 10. Drag historie ind i de grafer og figurer du ser. Tænk logisk derudover, det er selvfølgelig svært mens man har nerver på, men gør det før eksamen så. Forbered lidt hvad der er vigtigt i hvert emne. Husk at gennemgå alle figurer i pensum meget grundigt hjemmefra, det er sandsynligt at du kommer op i en af dem.

Svar #4
19. juni 2003 af SP anonym (Slettet)

Hej....jeg har også lige været oppe i geografi. Vi har haft en ekstrem dårlig lærer + "Geografihåndbogen" som jeg ikke synes er særlig god. Jeg levede ikke op til mine egne forventninger og overvejer nu at gå til eksamen næste år ved en anden lærer. Kan det passe at pensum for selvstuderende kun er 50 sider (ca.) mere end alm. pensum?

Skriv et svar til: Gode råd om geografi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.