Matematik

omsætte Liter til m3

23. oktober 2010 af BrainChild (Slettet) - Niveau: 9. klasse

hvis jeg har 219.000L hvor mange m3 bliver dt ?


Brugbart svar (2)

Svar #1
23. oktober 2010 af KimT.T. (Slettet)

1 L = 0,001 m3, altså har du 219 m3 :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. oktober 2010 af Pettson

Skolestyrelsen har i februar 2010 udgivet Formelsamling : Folkeskolens afsluttende prøver i matematik, hvor der i Forord til eleven bl.a. står:

"Denne formelsamling må du medbringe til afgangsprøven i matematisk problemløsning og til den skriftlige prøve i matematik i 10. klasse. Du må også bruge den til den mundtlige prøve. ...
Formelsamlingen kan du bruge i dit daglige arbejde med faget matematik i 7.-10. klasse."

På side 84 er der formler for Rumfang, og her fremgår det, at
1 dm3 = 0,001 m3 = 1 l

Herfra kan du forhåbentlig selv regne videre.

Formelsamlingen har jeg fundet linket til fra EMU : Danmarks undervisningsportal, hvor jeg har valgt
* Grundskole / Elever
* 7. - 10. klasse
* Matematik
* Formelsamling

Det er en god ide, hvis du vænner dig til at søge hjælp til lektielæsning på EMU. God arbejdslyst!


Svar #3
23. oktober 2010 af BrainChild (Slettet)

Oke

taak til begge

jeg har faktisk dette hæfte


Skriv et svar til: omsætte Liter til m3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.