Kemi

Oxidationstal

25. oktober 2010 af sananez (Slettet)

Hej, er der nogen som kan hjælpe mig med at finde oxidationstallet for:

PbO_2

Pb^2+

Cl_2

Cl^1-


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. oktober 2010 af mathon

pr. definition har
                                  • frit grundstof OT = 0
                                  • en grundstofion har OT = sin ladnng regnet med fortegn
                                  • oxygen i molekylforbindelser OT = -2

                               

                                 


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. oktober 2010 af mathon

#1

pr. definition har
                                  • frit grundstof OT = 0
                                  • en grundstofion OT = sin ladning regnet med fortegn
                                  • oxygen i molekylforbindelser OT = -2

                               

                                 


Skriv et svar til: Oxidationstal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.