Matematik

Opskriv en differentialligning

25. oktober 2010 af ernst88 (Slettet) - Niveau: A-niveau

håber i kan hjælpe mig

Vedhæftet fil: studie.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. oktober 2010 af mathon

                                         a er proportionalitetskonstanten

og hvis du så
ellers i folkeskolen
havde fået lært
hvad
           proportional med, produkt og forskel betyder
ville der ikke være megen mystik i det  ;-)
 


Svar #2
25. oktober 2010 af ernst88 (Slettet)

det lærer jeg ikke noget af

gerne en forklaring


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. oktober 2010 af mathon

...du kan begynde med at repetere lidt og tage medansvar for egen læring...


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. oktober 2010 af mathon

                        dP/dt = a·P·(2600-P)                P≤2600

og

                        10 = a·100·(2600-100)

hvoraf
                        a = 4·10-5

hvorfor
                        dP/dt = 0,00004·P·(2600-P) = -0,00004·P2 + 0,104·P

       


Svar #5
25. oktober 2010 af ernst88 (Slettet)

når jo for det har jeg jo ikke gjort


Svar #6
25. oktober 2010 af ernst88 (Slettet)

men har fatte det nu


Skriv et svar til: Opskriv en differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.