Matematik

hjælp til løsning af andengradsligninger

26. oktober 2010 af ma1704 (Slettet)

 hej, jeg er kommet i et problem, da jeg ikke ved hvordan man udregner disse to andengradsligninger,

håber virkelig i kan hjælpe, gerne så hurtigt som muligt :) 

OBS !     * (stjernen betyder gange)

X(i anden) - 2 * X - 3 = 0

X (i anden) - 4 * X + 4= 0 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2010 af mathon

...hvad er problemet?

                        1·x2 + (-2)x + (-3) = 0


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. oktober 2010 af mette48 (Slettet)

ax2+bx+c=0

brug løsningsformelen

x=[-b±√(b2-4ac)]/2a


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. oktober 2010 af mathon

     x2- 4x + 4= (x-2)2 = 0


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. oktober 2010 af dnadan (Slettet)

For eksempler se da fx på


Svar #5
26. oktober 2010 af ma1704 (Slettet)

 tak for hjælpen :) har løst dem nu.


Skriv et svar til: hjælp til løsning af andengradsligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.