Matematik

Bestem f ud fra Areakfunktio

26. oktober 2010 af BigNTasty (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Hey Forum-folk!

Jeg har en opgave der lyder: Funktionen f har arealfunktionen A(x) = 2x^2 -3x+1, x >_ 1. Bestem en forskrift for f...


Kan i evt sige hvordan man skal gribe den an?


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. oktober 2010 af Proprium (Slettet)

Jeg formoder, at du er bekendt med tretrinsreglen?


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. oktober 2010 af peter lind

A'(x) = f(x)


Brugbart svar (1)

Svar #3
26. oktober 2010 af Proprium (Slettet)

Så blev svaret leveret.

Men ja, af trin 3 i tretrinsreglen fremgår, at A'(x) = f(x). Du skal derfor blot differentiere A(x).


Svar #4
26. oktober 2010 af BigNTasty (Slettet)

 Nårh.... Aha!
Jeg takker.... imens jeg ventede på jeres svar har jeg også kigget mine noter igennem og der står det endda også ... jeg takker :)))


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. januar 2016 af snylt (Slettet)

sleT


Skriv et svar til: Bestem f ud fra Areakfunktio

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.