Matematik

Nogen der kan finde ligningen

27. oktober 2010 af sofiemusen (Slettet) - Niveau: 9. klasse

 Nogen som kan finde ud af hvad ligningen for dette er?

Vedhæftet fil: HJælp.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. oktober 2010 af mette48 (Slettet)

Er du sikker på du har skrevet tallene rigtigt op?

Mangler der et 1-tal forrest i de to sidste tider?

Brug regression til at finde funktionen.


Svar #2
27. oktober 2010 af sofiemusen (Slettet)

 Jeg skal lave opgaven i hånden


Svar #3
27. oktober 2010 af sofiemusen (Slettet)

 Altså den lineære regression er:

(ax+b) f(x) = .251095x + .0988754


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

#3

Der er en kommafejl i den givne tabel. Under 38,8 Mb skal tiden være 9,7 min, ikke 97, min .

Med de korrigerede tal findes så, ved lineær regression,

f(x) = tid = 0,2511x +0,0989 , hvor x er antal Megabytes.

Hvis det skal laves i "hånden", så læg en ret linie gennem det første og det sidste punkt. Det giver a = 0,25 og b = 0,10 .


Skriv et svar til: Nogen der kan finde ligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.