Matematik

Linær funktion - find b

28. oktober 2010 af difder (Slettet) - Niveau: C-niveau

Min opgave lyder som følgende:

Om en lineær funktion f(x) = ax + b oplyses det, at grafen går gennem punktet P(– 2, 7) og har hældningskoefficienten – 0,5.
Bestem tallet b.
 

Hvordan løser jeg dette?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2010 af mathon

                       y = -0,5x + b

                       b = y + 0,5x

                       b = 7 + 0,5·(-2)


Skriv et svar til: Linær funktion - find b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.