Matematik

Rente fis

28. oktober 2010 af rewitz (Slettet) - Niveau: C-niveau

En perso sætter 5200 ind i banken med en fast årlig rente på 3%

b: hvor lang tid går der før personen har det dobbelte


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

Det er renten alene, der indgår i løsningen her, idet størrelsen af startkapitalen er uden betydning.

Løs ligningen

(1+r)n = 2

hvor 3 = 0,03


Svar #2
28. oktober 2010 af rewitz (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

#2

Med den indstilling kan du søge hjælp andre steder.

I #1 skulle det have været

hvor r = 0,03 .


Brugbart svar (1)

Svar #4
28. oktober 2010 af Moderatoren

#2

Ja, brug ordentligt sprog. Andersen11 hjælper dig bare. Endda god hjælp kan jeg se.


Svar #5
28. oktober 2010 af rewitz (Slettet)

ja undskyld ved ikke hvad der gik af mig. nogle gange kan lektierne bare få mig til at se blod


Skriv et svar til: Rente fis

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.