Matematik

Diffirential regning ! HASTER

29. oktober 2010 af kegle4livet (Slettet)

 Opg. 335 : Vores lineære funktion
f(x) = ax + b
oplyses at
f(0) = 2
og

f'(x) = -f(x) - 3 x - 1
dx
I denne opgave skal jeg bestmme
a
og
b
 

Hvordan skal jeg gøre det ? skal jeg sætte vores f'(0)=-3 eller hvordan


Brugbart svar (2)

Svar #1
29. oktober 2010 af kieslich (Slettet)

ja, fra f(0) = 2 ved du at b = 2.    og a = f '(x) = -f(x) -3x-1 = -ax -2 -3x -1   nu skal du så bare finde ud af hvad a skal være for at det kan lade sig gøre. sæt eventuelt x = 0.


Svar #2
29. oktober 2010 af kegle4livet (Slettet)

hvis jeg sætter x=0 hvis hele min ligning = 0 ??


Svar #3
29. oktober 2010 af kegle4livet (Slettet)

Tak fordi du gad og hjælpe mig :)


Svar #4
29. oktober 2010 af kegle4livet (Slettet)

-2-1-3*0=-3

Vores a = -3


Brugbart svar (1)

Svar #5
29. oktober 2010 af kieslich (Slettet)

nemlig


Skriv et svar til: Diffirential regning ! HASTER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.