Matematik

SANDSYNLIGHED

31. oktober 2010 af mikail3500 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

jeg forstår ikke helt opgave 6.3 måske er der nogle som kan hjælpe mi hvordan man løser den

I kan se opgaven i linket

Vedhæftet fil: Hjemmopgave4.pdf

Brugbart svar (1)

Svar #1
31. oktober 2010 af NejTilSvampe

4^3 = 64.


Svar #2
31. oktober 2010 af mikail3500 (Slettet)

hvad betyder tegnet ^


Brugbart svar (1)

Svar #3
31. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

#2

Tegnet ^ står for potensopløftning og det bruges i flere programmeringssprog og i Excel. Det bruges også af nogle her på Portalen, der ikke har tid til at bruge redigeringsfaciliteterne til at vise potensopløftning:

4^3 = 43 = 4·4·4 = 64


Svar #4
31. oktober 2010 af mikail3500 (Slettet)

jeg forstår bare ikke helt hvad opgaven vi have mig til at gøre


Skriv et svar til: SANDSYNLIGHED

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.