Matematik

Trigonometri

01. november 2010 af CMPVG (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg sidder lige og laver en matematik aflevering til i morgen, men er gået helt i stå ved en opgave, som lyder:

- I trekant ABC er vinkel B = 34 grader, AB = 129, AC 86 og vinkel C er stump.

a. Tegn en model af trekanten og bestem vinkel C. (Hvordan skal jeg det når jeg hverken kender siderne eller nogle af  vinklerne. Håber virkelig i kan hjælpe mig, da klokken er mange)


Svar #1
01. november 2010 af CMPVG (Slettet)

Rettelse ikke stump, men spids


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. november 2010 af mathon

            

                        sin(Cspids) / 129 = sin(34º) / 86


Skriv et svar til: Trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.