Matematik

Plzz hjælp!

03. november 2010 af Marianne271 (Slettet)

plzz hjælp med denne opg (Det er anden gang jeg skriver opgaven da jeg ikke har fået svar i den første)

Nu 12.999,00

Spar 4.000,00

Før 16. 999,00

1. Hvor mange % er kameraet nedsat?

Et andet kamera er nedsat med 40% og koster nu 6.498 kr.

2. Hvad var prisen på kameraet før udsalget?

jeg ved godt hvordan man skal løse 1´eren så det er 2 jeg ikke forstår helt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2010 af PeterValberg

1) besparelsen/førpris x100% = 4000/16999 x 100% = 23,5%

2) de 6498 kr. er således 60% af førprisen, - divider med 60 og gang med 100 det er førprisen

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. november 2010 af AnalisCanalis (Slettet)

#1 - du mener vel 40% ikke?

6498 kr. divideret med 40 gange med 100 = 16245 kr.


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

#0

Det er jo samme opgave som du kørte for et par dage siden

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=910755

hvor du fik udførlig hjælp til begge spørgsmål.


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. november 2010 af AnalisCanalis (Slettet)

Gud ja, hold da op du lære nem da (: - (vil lige pointere at ordet sarcasme er indført xD) ej no offense, den var lige til højre benet prøv at læse det igennem pvm har skrevet det giver jo mening, ellers må du jo have to vel rustede forældre med et andet og måske bedre syn på opgaven som kunne forklare dig det "bedre" end vi kan.. :=)


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. november 2010 af PeterValberg

#2 nej, jeg mener at de angivne 6498 kr. er 60% af førprisen, der er jo fratrukket 40% i rabat

du sparer altså 40 kr for hver hundrede kroner, som kameraet kostede før.

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #6
03. november 2010 af AnalisCanalis (Slettet)

Det selvfølgelig rigtigt nok, :=) my bad


Svar #7
04. november 2010 af Marianne271 (Slettet)

taak for hjælpen Til pvm og til jer andre ;)


Svar #8
04. november 2010 af Marianne271 (Slettet)

#0 jaa ok men forstod ikke din forklaring ellers ville jeg jo ikke have lavet en ny! ;b

jeg spurgte også om der var en anden der ville hjælpe og ingen skrev derfor lavede jeg en ny.. :(


Svar #9
04. november 2010 af Marianne271 (Slettet)

Taak til alle for hjælpen ;)


Svar #10
04. november 2010 af Marianne271 (Slettet)

#4 jeg er faktisk ret lærenem!!!! ;b hehe


Svar #11
04. november 2010 af Marianne271 (Slettet)

mange tusind taak til "allle" :D


Skriv et svar til: Plzz hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.