Matematik

differentiering af funktion

04. november 2010 af eilujeiluj (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Er er nogle der kan hjælpe mig med at differentiere følgende ligning:

f(x)=2050/ (1+395*e^-0,628x)

Jeg skal finde finde f'(10) og f'(14)..


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2010 af mathon

       f(x) = k/(g(x) = k · (1/g(x))

       f '(x) = k · (-1/(g2(x))) · g '(x)


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. november 2010 af mathon

se evt
 

Vedhæftet fil:differentiation_56.doc

Skriv et svar til: differentiering af funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.