Matematik

Tilvækst?

04. november 2010 af lulumussi (Slettet)

Hej! Har brug for hjælp! :D

Har en opgave der lyder følgende: Funktionen bestemt ved N(t) = 4t +6, er en funktion af tiden t. 

Jeg skal bestemme delta-N ved: DN = N(14+3) - N(14) 

Problemet er, at jeg ikke ved hvad jeg skal gøre her. Har prøvet, men får et andet svar end hvad det skal give. Kan i hjælpe? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2010 af peter lind

N(14+3) = N(17) du erstatter t med 17 i din funktion

N(14) Du erstatter t med 14 i din funktion


Svar #2
04. november 2010 af lulumussi (Slettet)

 Åh! Mange tak! :D Jeg havde gjort noget helt andet.. Pinligt :P


Skriv et svar til: Tilvækst?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.