Matematik

mat b hjæælpp

04. november 2010 af Thankss (Slettet)

 http://www.matema10k.dk/fileadmin/user_upload/Foraar08-1/Afleveringsopgaver-stx-B-Og-hf-B/Afleveringsopgaver9-B-niveau.pdf 

er der nogen der vil hjælpe med opgave 2 og 3.. jeg er helt blank :'(


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2010 af Duffy

2) Brug at  10log(N) = N

3)

a] Find f(20)

b] Hvad skal f(t) være lig med, hvis der ingen olie er i tanken?

c]@£$5%&/())((=""!


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. november 2010 af KnoxeLearning (Slettet)

Hej Thankss,

opgave 2, a)

1. Skriv en overskrift: "Bestemmelse af antal årlige jordskælv"

2. Skriv oplysningerne op: formlen og M=5

3. Sæt 5 ind i formlen og begynd med at isolere N:

log(N)=7,5-0,9*5 <=>

log(N)=3 <=>

Nu skal log fjernes ved at sætte begge sider af lighedstegnet i potens af 10:

10^( log(N) ) = 10^3 <=>

N = 1000

Håber at du kunne bruge det...

-Thomas


Skriv et svar til: mat b hjæælpp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.