Matematik

Hjælp til differentialregning!

07. november 2010 af meller22 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. :-)

Jeg skal bevise ved hjælp af tretrinsreglen, at f’(x) = 8x når f(x) = 4x2.

hvordan gør jeg det? Nogle der kan hjælpe??


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2010 af mathon

kender du ikke tretrinsreglen?


Svar #2
07. november 2010 af meller22 (Slettet)

joo kender lidt til den. men synes det er enormt forvirrende!


Svar #3
07. november 2010 af meller22 (Slettet)

i stedet for 4x2 skulle der stå 4x^2


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. november 2010 af mathon

se


Svar #5
07. november 2010 af meller22 (Slettet)

tusind tak!!


Svar #6
07. november 2010 af meller22 (Slettet)

hvad er det nu lige h står for?


Brugbart svar (0)

Svar #7
07. november 2010 af mathon

 h = Δx
dvs en lille - positiv eller negativ - forøgelse af x


Skriv et svar til: Hjælp til differentialregning!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.