Matematik
bestem tallet og en ligning for tangenten
http://peecee.dk/upload/view/103130
se venligst dette link :)
håber nogen kan hjælpe mig,
da jeg er rimelig lost !
Svar #1
07. november 2010 af Andersen11 (Slettet)
Benyt, at man kender en stamfunktion til g(x). Integralet er da forskellen mellem stamfunktionens værdi i integralets grænser.
Benyt, at man også kender den afledede til g(x) i punktet (1, g(1)). Tangentens ligning kan da opskrives:
y = g'(1)·(x-1) + g(1)
Svar #2
07. november 2010 af kalokdk (Slettet)
men hvordan kan jeg så finde tallet? /:
det forstår jeg ikke helt?
Svar #3
07. november 2010 af Andersen11 (Slettet)
#2
Det er oplyst, at f er en stamfunktion til g . Da fås
-1∫2 g(x) dx = f(2) - f(-1)
Tilsvarende er det oplyst, at g er en stamfunktion til h, så der må gælde, at g'(x) = h(x) .
Skriv et svar til: bestem tallet og en ligning for tangenten
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
