Matematik

Matematik c eksamen.

08. november 2010 af Modjo (Slettet)

 Jeg skal måske til matematik c eksamen her til næste år, jeg går i 1 g. Jeg er vildt dårlig til matematik. I 8 og 9 klasse var jeg på et matematik hold der havde det på niveau c. Vi kunne ingenting, vi havde problemer bare det var brøkregning. Nu er jeg startet i 1. g, og matematik re dødens pølse Jeg prøvede at følge med de første 3-4 blokke, men jeg forstår intet, sidenhen har jeg bare taget det stille og roligt og ikke lavet noget, mine afleveringer har jeg skrevet af. Så mit spørgsmål er, hvor stor er chancen for at man skal dumpe i matematik c eksamen, hvor meget skal man kunne for at få et 2 tal? VIl være surt hvis man dumper...

Håber nogen vil svare:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2010 af lucillepostej (Slettet)

 Jeg synes du skulle tage en snak med din lærer om, hvad du kan gøre for at blive bedre. Måske har du en klassekammerat, der kan hjælpe dig? Eller find en ældre elev, som har lyst til at undervise dig (måske for penge, hvis dine forældre vil bidrage?)

Du kunne jo også tage fat i mange af de spørgsmål, der stilles her på portalen. Der er mange gode svar og forklaringer, så det må være muligt at få lært lidt ;-)


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. november 2010 af d0pin (Slettet)

 Der kræves faktisk en del for at bestå et fag, men i sidste ende er det jo lidt ens egen skyld, hvis man ikke har fulgt med. Medmindre du selvfølgelig kan bevise at du har et indlæringsproblem eller andet?

Men ja, spørg din lærer om du ikke kan få hjælp, og så gør en indsats!


Skriv et svar til: Matematik c eksamen.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.