Matematik

9. klasses matematik?

09. november 2010 af Quijote (Slettet) - Niveau: 9. klasse

I denne opgave har vi styr på spørgsmål a-c opgave d, har vi problemer med. Resultatet skulle gerne være 4700, men det tætteste vi kan kommer er 4690.

Er der nogen der kan hjælpe? Det er 9. klasses matematik som jeg flovt nok ikke har helt styr på. OPgaven ligger vedhæftet.


Svar #1
09. november 2010 af Quijote (Slettet)

.......

Vedhæftet fil:Dok1.docx

Brugbart svar (0)

Svar #2
09. november 2010 af Walsh (Slettet)

 der er muligvis virus i dokumentet lad være med at åbne det... Den er beskadiget 


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. november 2010 af lucillepostej (Slettet)

 Jeg kunne godt åbne dokumentet g lægger det derfor ud som .pdf fil

Vedhæftet fil:opgave.pdf

Svar #4
09. november 2010 af Quijote (Slettet)

Ehm, jeg er ret sikker på at der ikke er virus på filen.


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. november 2010 af YoungSlowy (Slettet)

Prøv og skriv opgave D herinde, hvis ikke man kan åbne filen :D


Brugbart svar (0)

Svar #6
09. november 2010 af lucillepostej (Slettet)

 Kan I ikke åbne pdf filen, som jeg har lagt ud?


Brugbart svar (0)

Svar #7
09. november 2010 af YoungSlowy (Slettet)

Prøv og beskriv hvad du har gjort ved opgave d, så dit resultat bliver 4690 kr :D


Brugbart svar (0)

Svar #8
09. november 2010 af Henriksorensen (Slettet)

Hun opretter en konto på 10.000 kr.

Hun skal heraf betale 4 % i stempelafgift til staten, hvilket svarer til 10.000*0.04=400 kr.

Da varen koster over 2000 kr, skal hun tillige betale en udbetaling på 30 % af varens værdi, hvilket altså bliver 14.300*0.30=4290 kr. 

d) Hun skal altså betale 400+4290=4690 kr. samlet set i udbetaling og stempelafgift for at oprette en konto på 10.000 kr.

Facitlisten tager fejl.


Brugbart svar (0)

Svar #9
09. november 2010 af YoungSlowy (Slettet)

#8 ja er enig med at facitlisten kan tage fejl, det har jeg også selv oplevet :D

Jeg får også 4690 kr, medmindre det er en afrunding til 4700 kroner, altså rundt regnet :)


Svar #10
09. november 2010 af Quijote (Slettet)

Tak skal du have for hjælpen. Så forstår vi bedre :)

Har I nogen ide om hvad man skal gøre ved opgave k? Vi har regnet de foregående opgaver nu.


Brugbart svar (0)

Svar #11
09. november 2010 af Henriksorensen (Slettet)

Du skal bare regne det hele sammen, så du får et udtryk for, hvor mange penge cyklen egentlig kommer til at koste. Det er jo et ret relevant tal.


Svar #12
09. november 2010 af Quijote (Slettet)

Tak Tak :)


Skriv et svar til: 9. klasses matematik?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.