Matematik

ligning

09. november 2010 af jmll (Slettet) - Niveau: 8. klasse

1,2+6x=-0,6


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2010 af Thecoolstuff (Slettet)

 6x=-0,6-1,2

6x=-1,8

-1,8/6=-0,3


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. november 2010 af pensionist (Slettet)

Træk 1,2 fra på begge sider

  6x = -0,6 - 1,2 = - 1,8

   x = - 1,8 / 6 = - 0,3


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.