Matematik

ligninger

10. november 2010 af MiniSara (Slettet) - Niveau: C-niveau

 Hej - jeg skal løse nogle ligner, men to af dem driller mig ;

1) 2/3 x + 5 = x - 10

2)  4/9 x - 2 = x + 7/9

- håber i kan hjælpe mig ? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2010 af mathon

1)

                         2/3 x + 5 = x - 10

                         2x + 15 = 3x - 30

2)
                         4/9 x - 2 = x + 7/9

                         4x - 18 = 9x + 7


Svar #2
10. november 2010 af MiniSara (Slettet)

Mange tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.