Matematik

kommutative ringe

10. november 2010 af Smail K (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

jeg har R som en kommutativ ring.  og I og J er idealer i R så I ⊆ J

så har jeg en afbildning δ: R/I --> R/J givet ved δ(x+I) = x+J

så skaj jeg vise δ er en homomorfi.

jeg har definitionen for en homomorfi

1) δ(x+y) = δ(x)+δ(y)

2) δ(xy) = δ(x)δ(y)

3)δ(1) = 1

nu er jeg i tvivl om hvordan jeg viser disse ting, håber nogen kan hjælpe mig. 

tak


Skriv et svar til: kommutative ringe

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.