Matematik

Opskriv en regneforskrift

10. november 2010 af mikhans (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan skal man løse denne her opgave: Hvis s er længden af lårbensknoglen hos et menneske målt i cm, og h personens højde i cm, så gælder sammenhængen
For mænd: personens højde er 69,1 cm plus 2,2 gange lårbensknoglens længde.
For kvinder: personens højde er 61,4 cm plus 2,3 gange lårbensknoglens længde.
a) Opskriv en regneforskrift for højden som funktion af lårbensknoglens længde for mænd og tilsvarende forskrift for kvinder.


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2010 af mette48 (Slettet)

Mænd  h = 69,1+2,2s

Kvinder h=6,1+2,3s


Svar #2
10. november 2010 af mikhans (Slettet)

altså sådan her :) ? ;

Kvinde: 61,4 + (45,8*2,3) = 166,74
Mand: 69,1 + (52,1*2,2) = 183,72
 


Skriv et svar til: Opskriv en regneforskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.