Kemi

Kemi, mængdeberegning...hjælp:)

11. november 2010 af CABAL2004 (Slettet)

Hej alle!

Jeg er altså helt blank, og glemmer ting fra den ene dag til den anden:)

Jeg skal finde stofmængden for:

4,5 L  0,9 M phosphorsyre
 

Jeg vil kunne finde phosphorsyres atomvægt, men så aner jeg ikke hvad jeg skal gøre med det.

...jeg håber at der er en der kan hjælpe, med udførlig forklaring:)

Mange tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2010 af mathon

                                 n = V·c = (4,5 L) · (0,9 mol / L) = 4,05 mol


Skriv et svar til: Kemi, mængdeberegning...hjælp:)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.