Matematik

Ml til liter

12. november 2010 af NaddiePigen (Slettet)

Hjælp mig med 4 spørgsmål!
Hvor mange liter er 785 cm3?
Hvor mange liter er 2500 ml?
Hvor mange liter er 500 ml?
Hvor mange liter er 9694 ml?


Hjælp venligst! :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2010 af mathon

1 cm3 = 1 mL

1 L = 1000 mL


Svar #2
12. november 2010 af NaddiePigen (Slettet)

Tak :D
Hvad med liter, cm3 og dm3 til ml?


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. november 2010 af mathon

1 dm3 = 1 L = 1000 mL


Svar #4
12. november 2010 af NaddiePigen (Slettet)

Hvad med cm3?


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. november 2010 af Moderatoren

Hvis ikke du kan finde det i din formelsamling, så står det typisk bagpå dit matematikhæfte. Altså kladdehæfte eller hvad du nu kalder det.


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. november 2010 af pensionist (Slettet)

@#4

Prøv at læse de svar du allerede har fået.


Brugbart svar (0)

Svar #7
12. november 2010 af mathon

#3

1 dm3 = 1 L = 1000 mL = 1000 cm3


Skriv et svar til: Ml til liter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.