Matematik

HJÆLP TIL SINIUS OG COSINUS OPGAVE

13. november 2010 af Pernilh (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle sammen.

Ville høre om nogen af jer vil hjælpe mig, har fået en opgave med en trekant hvor jeg skal finde resterende vinkler og sider. Har vedhæftede opgaven. Håber på nogen vil hjælpe mig.

På forhånd tak.

- Pernille

Vedhæftet fil: HJÆLP MATEMATIK.doc

Brugbart svar (2)

Svar #1
13. november 2010 af mathon

                                          tan(A) = a/b

                                          a = b·tan(A)


Brugbart svar (1)

Svar #2
13. november 2010 af amandastorm (Slettet)

prøv at tjek min mat. opgave


Svar #3
15. november 2010 af Pernilh (Slettet)

Tak marton. Ved du også hvordan man regner den anden fil jeg har vedhæftede? :-)

Vedhæftet fil:Dok1.docx

Brugbart svar (1)

Svar #4
15. november 2010 af mathon

brug cos- og sin-relationerne
 

f.eks.

1)
                                         |AT| = (145752 + 128322 - 2·14575·12832·cos(63,58º))½


Svar #5
15. november 2010 af Pernilh (Slettet)

Hvilken cosinus relation er det :-)?

Og hvor skal der stå ½? :-)


Skriv et svar til: HJÆLP TIL SINIUS OG COSINUS OPGAVE

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.