Matematik

Løsning til f(x)=a

13. november 2010 af Andbug (Slettet) - Niveau: A-niveau

  Hey,

Jeg ved godt dette lyder simpelt, men jeg skal løse ligningen f(x)=a . a kunne fx. være givet ved a=8 ( f(x)=8 ).

Jeg har søgt lidt rundt på hjemmesiden og kunne umiddelbart intet finde.

Nogen som har en fornuftig måde at løse det på?

på forhånd tak :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

Det afhænger helt af, hvordan funktionen f(x) ser ud, hvilke metoder man kan anvende til at løse ligningen f(x) = a .


Svar #2
13. november 2010 af Andbug (Slettet)

 #1 problemet er bare at jeg bare skal løse ligningen f(x)=a . og der står at a fx. kunne være 8


Brugbart svar (1)

Svar #3
13. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

#8

Det drejer sig om at finde skæringspunkterne mellem grafen for funktionen f(x) og linien y = a .


Svar #4
17. november 2010 af Andbug (Slettet)

 Tusind tak for besvarelsen ;) 


Skriv et svar til: Løsning til f(x)=a

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.