Matematik

Procent stigning ? Im stuck right here..

13. november 2010 af Camilaaaa (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Vis at den gennemsnittelig vækstprocent pr. år var 6.7 % for antallet af besøgende i årene 1933-1967.

Antal besøgende i 1933 --> 20950

Antal besøgende i 1967 --> 190. 000

Kan du hjælpe ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

Brug formlen for procentuel vækst:

Kn = K0·(1+r)n

med n = 34, Kn = 190000 og K0 = 20950 , og hvor r·100% er den gennemsnitlige årlige procentuelle vækst..


Skriv et svar til: Procent stigning ? Im stuck right here..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.