Kemi

hjælp det haster

14. november 2010 af almedinaaa (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Heej
Jeg sidder fast i en opgave. Håber at der er nogen der kan hjælpe!

Det er afgørende for titreringens pålidelighed, at praktisk taget alle jern(II)ioner har reageret, før der indstiller sig ligevægt. Her har pH-værdien stor betydning.

Vi betragter en given opløsning, hvor følgende ioner findes i de angivne koncentrationer:

[Fe2+] = 0,45mM

[Fe3+] = 40,5mM

[MnO4-] = 0,018mM

[Mn2+] = 7,92 mM

Hvilken pH-værdi må opløsningen maksimalt have, for at den ønskede reaktion kan forløbe?


Skriv et svar til: hjælp det haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.