Kemi

aktuelle konc.

15. november 2010 af MKN90 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej, opgaven lyder:

9,580g Al2(SO4)3 opløses og fortyndes med vand til 140mL. beregn de aktuelle koncentrationer.

HJÆP :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. november 2010 af Mathilde85 (Slettet)

Hejsa

Du skal bruge disse formler:

(c . V) / 1000 mL/L = m/M    ->    c = (9,580 g . 1000 mL/L) / (140 mL . 342.1527 g/mol)    -->    c = 0,2 mol/L

Du kan altid tjekke om resultatet er rigtigt ved at kigge på din enhed :)

Mvh Mathilde


Svar #2
15. november 2010 af MKN90 (Slettet)

okay 1000 tak :)


Skriv et svar til: aktuelle konc.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.