Fysik
acceleration
17. april 2005 af
Krabbe Clausen (Slettet)
En pige falder med en hastighed på 94 km/h.
hun vejer 61 kg...
Under en opbremsing i et net udsættes hun for en konstant acceleration i lodret retning af størrelsen 4 g...
bestem størelsen af den kraft, med hvilken pigen påvirker nettet.
hjælp søges!
hun vejer 61 kg...
Under en opbremsing i et net udsættes hun for en konstant acceleration i lodret retning af størrelsen 4 g...
bestem størelsen af den kraft, med hvilken pigen påvirker nettet.
hjælp søges!
Svar #1
17. april 2005 af Jensus (Slettet)
Jeg er ret slap til fysik, men kunne forestille mig, at det havde noget at gøre med f=m*a.
Prøv at læse her, det kan sikkert hjælpe: http://www.glenbrook.k12.il.us/gbssci/phys/Class/newtlaws/u2l3a.html
Prøv at læse her, det kan sikkert hjælpe: http://www.glenbrook.k12.il.us/gbssci/phys/Class/newtlaws/u2l3a.html
Svar #2
17. april 2005 af Darwin (Slettet)
I henhold til Newtons 3. lov:
F(pige på net) = - F(net på pige)
hvor F er en vektor.
F(pige på net) = - F(net på pige)
hvor F er en vektor.
Skriv et svar til: acceleration
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
