Matematik

to linier l og m

16. november 2010 af abiis (Slettet) - Niveau: A-niveau

to linier l og m har ligningerne l: y=2x+3 og m: y=ax-6

Bestem tallet a så linierne l og m skærer hinanden i punktet(1,5)

Beregn vinklen mellem l og m for denne a-værdi.


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. november 2010 af mathon

skæringen kræver
                                       y = a·x - 6

                                       5 = a·1 - 6


                                            


Skriv et svar til: to linier l og m

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.