Matematik
arealbestemmelse
17. november 2010 af
englo (Slettet)
-
Niveau: B-niveau
Hej! :-)
Jeg er i gang med denne opgave (vedhæftet) og er i tvivl om den er regnet rigtigt.
Vedhæftet fil: opgave 5.doc
Svar #1
17. november 2010 af Andersen11 (Slettet)
Hvis stamfunktionen til f(x) er F(x), er integralets værdi
0∫4 f(x) dx = F(4) - F(0) = (2/3)·43/2 -(1/2)·42 +2·4 -0 = (2/3)·23 -8 +8 = 16/3
Skriv et svar til: arealbestemmelse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
