Matematik

Beregning af koncentrationen

20. november 2010 af VieT-St@r (Slettet)

Man fortynder 100 mL 0,050 M saltpetersyre med 250 mL 0,020 M saltpetersyre.

Beregn koncentrationen af saltpetersyre i blanding 

Hjælp! 


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2010 af badooo (Slettet)

- Beregn stofmængden i opløsning 1

- Beregn stofmængden i opløsning 2

- Beregn den samlede stofmængde

- Beregn det samlede volumen

- Beregn den nye koncentration ud fra n = V*c <=> c = n/V


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. november 2010 af badooo (Slettet)

Desuden hører det til i kemi-afdelingen


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. november 2010 af mathon

              c = ((0,100 L)·(0,050 mol/L) + (0,250 L)·(0,020 mol/L)) / (0,350 L)


Skriv et svar til: Beregning af koncentrationen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.