Matematik

Hvordan finder I skæringspunkterne?

20. november 2010 af Haer (Slettet)

Håber I kan hjælpe med mig med at finde skæringspunkter her:

x -y = 9 , 13x + 7y + 43 = 0

13x + 7y +43 = 0 , 9y +x = 39


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2010 af pensionist (Slettet)

Løs den førsteligning mht. y og indsæt i den anden ligning.

y = x - 9


Skriv et svar til: Hvordan finder I skæringspunkterne?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.