Matematik

minutter og decimaler

23. november 2010 af tdue (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hvor meget er 1,08 i antal minutter ? Kan vel enten regnes ud ved at:

 A) 1,00 = 60 min., og 0,08 er 8 ud af 100 = 8% (8% af 60 minutter = 4,8 minutter) IALT 64,8 minutter (og hvad er så de nye 0,8 så...)

B) 1,00 = 100 min., og 0,08 er 8 ud af 100 = 8 minutter, så ialt 108 minutter

Eller hvad siger I ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2010 af mathon

                               1,08 timer = 1 time 4 min 48 sek


Skriv et svar til: minutter og decimaler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.