Kemi

mol og stofmængde

25. november 2010 af karee (Slettet)

hvad er forskellen mellem mol og stofmængde?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. november 2010 af Phienix (Slettet)

stofmængde er en værdi, der angiver antal molekyler/atomer, i enheden mol.

1 mol = Na (Avogrados tal)


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. november 2010 af Boel22 (Slettet)

Stofmængden n = m (masse) / M (molarmasse) = antal mol


Skriv et svar til: mol og stofmængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.