Fysik

Fysik HJÆLP!!

28. november 2010 af Dising (Slettet)

hej jeg har en opgave som jeg ikke kan løse, så jeg ville høre om der var en her på studieportalen, som kunne hjælpe mig.

opgaven lydder:

To beholdere, som holdes ved samme konstante temperaturer, er forbundet via en lukket ventil. Beholder 1 indeholder 2 Liter gas ved 1 Bar og beholder 2 indeholder 1 liter gas ved 3 bar. Hvad bliver trykket i begge beholdere efter at ventilen åbnes.


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. november 2010 af mathon

                                    Pbl·Vbl/Tbl  =  P1·V1/T1 + P2·V2/T2

              

                                     Pbl = (P1·V1/T1 + P2·V2/T2) • (Tbl/Vbl)

...................

(p·V/T) = R·n    er et - om end ikke i praksis anvendt - mængdemål for gassen


                


Skriv et svar til: Fysik HJÆLP!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.