Matematik

fra cm til m

28. november 2010 af Ornela97 (Slettet) - Niveau: A-niveau

345cm = ? m

75cm = ? m

8cm = ? m

1305cm = ? m

80cm = ? m

901cm = ? m


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. november 2010 af cul8r (Slettet)

Der går 100 cm på en meter.

Hvis du skal finde, hvor mange meter 345 cm er, skal du bare sige 345/100=3,45m

Det samme gøres med de andre altså 8/100=0,08m osv.

Håber, det hjalp :)


Svar #2
28. november 2010 af Ornela97 (Slettet)

jep, det hjalp TAK! (:


Skriv et svar til: fra cm til m

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.