Kemi
hjælp til kemiopg.
20. april 2005 af
cs (Slettet)
Hej håber der er nogen der vil hjælpe med denne opg, da jeg undervejs laver en eller ander fejl.
Jeg skal vise at ligevægtskontanten for isomeriseringen af cis-2-buten til trans-2-buten er 2,32 ved 97 grader.
jeg starter med at bruge
AGm (standard)=AHm(standard)-T*Asm(standard)
AGm=-4,18kj/mol-370K*(296-300,9)*
10^-3kj/mol*k
=-2,59kJ/mol
lnk=AGm(standard)/R*T
lnk=-2,59kj/mol/(8,314*10^-3kJ/mol*k)*370K
men det giver ikke de 2,32 så jeg må have lavet en fejl, jeg håber nogen af jer kan gennemskue hvad jeg gøre galt.
Jeg skal vise at ligevægtskontanten for isomeriseringen af cis-2-buten til trans-2-buten er 2,32 ved 97 grader.
jeg starter med at bruge
AGm (standard)=AHm(standard)-T*Asm(standard)
AGm=-4,18kj/mol-370K*(296-300,9)*
10^-3kj/mol*k
=-2,59kJ/mol
lnk=AGm(standard)/R*T
lnk=-2,59kj/mol/(8,314*10^-3kJ/mol*k)*370K
men det giver ikke de 2,32 så jeg må have lavet en fejl, jeg håber nogen af jer kan gennemskue hvad jeg gøre galt.
Skriv et svar til: hjælp til kemiopg.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
